«Vi var så heldige å få ta både bryllupsbilder og nyfødtbilder med Ida som fotograf. Ved begge anledninger var hun lydhør for våre ønsker, samtidig som hun kom med kreative forslag under bildetakingen. Det resulterte i en god blanding tradisjonelle og utradisjonelle bilder som vi har blitt glade i. Hun er fleksibel og løsningsorientert under fotografering, grundig i etterarbeidet og generøs med utvalg av bilder. Slik er man garantert noen favoritter. Anbefales!»

SUSANNE BREVIK SYVERTSEN

«Ida er leken, allsidig og kreativ! Hun er en trygg og behagelig fotograf som fanger de riktige øyeblikkene gjennom genuin interesse og god kunnskap.»

INGVILD YOUNGBLOM EKNES

«Tålmodig, kreativ, positiv, nytenkende, imøtekommende, omgjengelig. Det er bare noe av det som beskriver fotograf Ida Skustad Moe. Ida har tatt bilder av begge våre nyfødte, og vi er veldig fornøyde! Ida tar seg god tid, og er veldig fleksibel for å få til de beste bildene av en uforutsigbar nyfødt. Med førstemann hadde jeg som mor mange tanker om hva slags bilder jeg ønsket, ønsker Ida innfridde på enestående måte. Med andremann fikk Ida mest mulig kreativ utfoldelse, da undertegnede ikke hadde planlagt noen konkrete ønsker i en travel hverdag, og bildene ble om mulig enda bedre! Ida er utrolig omgjengelig, veldig lett å prate med, og tar liten plass som gjest. Hun føles mer som en del av familien enn en ekstern gjest i de 3-5 timene det kan ta å knipse de perfekte bildene av nykommeren. Ida er tålmodig og viser stor forståelse for det uforutsigbare livet med en ny verdensborger. Det krever altså minimalt av barselfamilien å ha Ida på besøk. Hun har stor yrkesstolthet, og tar seg tid til å fange de fine, unike uttrykkene av den nyfødte. Vi er utrolig fornøyde med at vi booket Ida som vår fotograf, og kan varmt anbefale andre å gjøre det samme!»

NINA JEANETTE TOLLEHAUG

«Ida er en fantastisk dyktig fotograf. Hun tok nyfødtbilder av min sønn, som jeg ble kjempe fornøyd med. Det beste av alt er at hun kommer hjem til deg, som er helt topp når man skal ta bilder av nyfødte ! Mindre stress for barnet<3 Tålmodig, kreativ og flink med barn. Anbefaler Ida på det sterkeste!»

MARY LISETTE ANDERSON